Program: L-V: 08:00 - 20:00
Contactati-ne: 0757 765 266

Despre noi

sychologist-person

Violeta Cizmașu

Psiholog Clinician - Fondatoarea Violet Psihocenter

Bună, îţi urez un călduros Bun-Venit la Violet Psihocenter!
Sunt Cizmașu Violeta-Elena, psiholog clinician și fondatoarea Violet Psihocenter Constanța.
Dintotdeauna am știut că vreau să ajut oamenii și astfel am ales medicina ca domeniu principal de activitate.
Pentru a putea oferi ajutor cât mai multor oameni, am deschis Violet Psihocenter Constanța, un loc în care toate problemele își găsesc rezolvare. O oaza de liniște în inima Constanței, un centru în care oamenii își vor înțelege mai bine trăirile, sentimentele, emoțiile, un loc al auto-reflectării și conștientizării de sine.
Scopul centrului de psihologie Violet Psihocenter este să reunească psihologi cu experienţă și o pregătire vastă în domeniu pentru a oferi servicii de cea mai bună calitate, bazate pe știinţă.

Indiferent cine ești, de unde vii sau care este situația ta actuală, ai întotdeauna ocazia să te dezvolți. Cu toții avem dorințe și obiective pe care vrem să le îndeplinim, dar continuăm să le “ducem” în felul nostru.

Consilierea psihologica vă permite să deveniți mai conștienți și să obțineți o înțelegere mai profundă a lumii voastre interioare, a relațiilor voastre și a situației de viață. Este vorba despre dezvoltarea de noi perspective, încercarea de lucruri noi, consolidarea încrederii în propriile resurse și, astfel, creșterea interna.

Violet Psihocenter este un centru psihologic situat in inima Constantei care reuneste psihologi din diverse specialitati.

Ne adresam atat copiilor cu diferite tulburari, dar si adolescentilor sau adultilor de orice varsta, aflati in fata unui obstacol ce pare de netrecut.

Motive pentru a beneficia de consiliere psihologică:

Copiii pot incepe alaturi de noi sa se descopere, sa isi atinga potentialul maxim, atat in cadrul sesiunilor individuale cat si cele de grup.

Oferim servicii din domeniile:

Psihologiei clinice

Psihopedagogiei speciale

Psihologiei muncii si organizationale

Psihologiei transporturilor

TESTIMONIALE

Ce spun pacienții noștri?

Hai de să vorbim despre dezvoltarea ta personală

Ghidat de un terapeut începi să realizezi schimbările pe care ți le dorești la tine.