Program: L-V: 08:00 - 20:00
Contactati-ne: 0757 765 266

Despre fondatoare

Violeta Cizmașu

Fondatoarea Violet Psihocenter Constanta

Buna, îţi urez un călduros Bun-Venit la Violet Psihocenter!

Sunt Cizmasu Violeta-Elena, psiholog clinician si fondatoarea Violet Psihocenter Constanta.

Dintotdeauna am stiut ca vreau sa ajut oamenii si astfel am ales medicina ca domeniu principal de activitate.

Incepand cu anul 2001 am ocupat functia de Asistenta medicala generalista in sectia de Ortopedie-Traumatologie a Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca, iar din 2012  pana in prezent, ocup functia de Asistent Sef in Sectia de Ortopedie-Traumatologie a Spitalului Clinic de Ugenta “Sf. Apostol Andrei” din Constanta.

In tot acest timp, am vazut prin ce experiente traumatizante putem trece de-a lungul vietii si am inteles cat de important este sprijinul pe care trebuie sa il primim, de la specialisti, dar si de la cei din jur, astfel incat sa ne putem recupera in totalitate si sa ne putem dezvolta, fara limite.

In 2015 am absolvit Facultatea de Psihosociologie din cadrul universitatii Andrei Saguna, Constanta si am obtinut licenta in Psihologie. Inca din cadrul facultatii, m-am dedicat acestui domeniu si am fost psiholog voluntar la Caminul pentru persoane varstnice Azur din cadrul Asociatiei Dialogului Varstelor Constanta, pana in 2016.

Incepand cu anul 2022(pana in 2024) m-am inscris la programul de master “Psihodiagnoza personalității”, din cadrul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei a universitatii Ovidius Constanta.

Supervizarea profesionala este facuta de psiholog Moraru Aurelia.

Iubesc psihologia, iubesc oamenii si sunt aici pentru ca imi pasa. Imi pasa de fiecare om care imi cere ajutorul. Tot ce imi doresc este ca oamenii sa ceara ajutor, cu inima si mintea deschise, doar asa vom putea, impreuna, sa percepem noi perspective pentru o viata mai buna si o dezvoltare fara limite.

Pentru a putea oferi ajutor cat mai multor oameni, am deschis Violet Psihocenter Constanta, un loc in care toate problemele isi gasesc rezolvare. O oaza de liniste in inima Constantei, un centru in care oamenii isi vor intelege mai bine trairile, sentimentele, emotiile, un loc al auto-reflectării și conștientizării de sine.

Scopul centrului de psihologie Violet Psihocenter este să reunească psihologi cu experienţă și o pregătire vastă în domeniu pentru a oferi servicii de cea mai buna calitate, bazate pe știinţă.

Imi doresc sa ma dezvolt tot mai mult alaturi de echipa mea, sa facem din Violet Psihocenter un centru de psihologie recunoscut la nivel national, sa oferim servicii de calitate si sa ajutam oamenii care ne trec pragul sa faca alegeri asumate. Sa gasim impreuna cele mai bune strategii pentru a iesi din “Matrix” – acolo unde exista doar probleme nerezolvate, durere, rani si conflicte.

Va invit pe toti sa ne urmariti atat pagina web, cat si pagina noastra de Facebook pentru a ne cunoaste mai bine si a vedea lista completa de servicii pe care le oferim la Violet Psihocenter Constanta.

Hai de să vorbim despre dezvoltarea ta personală

Ghidat de un terapeut începi să realizezi schimbările pe care ți le dorești la tine.